U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Sint Janskamp / ong , 6101 AG Echt

Omschrijving

Bedrijventerrein “De Valk Noord”

Bedrijventerrein “De Valk Noord”

Toplocatie aan de entree van Echt en op zeer korte afstand van zowel de A2 als de A73.

Het terrein van de voormalige dakpannenfabriek De Valk bestaat uit twee ontwikkelgebieden; Plandeel Zuid en Plandeel Noord.

Op plandeel Zuid mogen zich bedrijven vestigen die vallen binnen milieucategorie 2. De Pannenfabriek wordt het nieuwe en bruisende foodconcept van Midden-Limburg, waar alles draait om goed eten en drinken, ambachtelijkheid en beleving.

Sint-Janskamp
In het bovenste gebied van De Valk Noord, zijde Sint Janskamp, is ruimte voor grootschalige bebouwing van 1.000 tot 7.000m2. Dit is ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar o.a. kantoor -en/of opslagruimte of groothandel. Bedrijven van maximaal 3.1* zijn hier toegestaan.

De bebouwing keert zich af van de Molenbeek en het daarachter gelegen landgoed Huys Verduynen en de noordelijke waterbuffer. Het gebied wordt ontsloten via de Sint Janskamp.

De plattegrond geeft een indicatie van eventuele mogelijkheden weer. Definitieve vorm, materialisatie, maatvoering en opleveringsniveau zijn bespreekbaar.

Groenserkampweg hoek Sint-Janskamp
In het gebied De Valk Noord, zijde Groenserkampweg zijn 2 mogelijkheden.

Er is ruimte voor bedrijfsfuncties met kleinschalige functies en een representatieve voorzijde. Zoals detailhandel in auto, boten en caravans, bedrijven tot milieucat 3.1*, kantoren, gezondheidszorg en overige zakelijke dienstverlening.

De bebouwing langs de Groenserkampweg benadrukt de entree van het centrum van Echt . De bebouwing maakt qua architectonisch beeld onderdeel uit van het ensemble van de bebouwing aan de overzijde: Foodmarkt, Galerij, Loods 14 en Menghal, waarbij de Groenserkampweg als een groene laan het gebied doordsnijdt. Op de hoek met de Sint-Janskamp is ruimte voor een bebouwingsaccent dat de hoeksituatie benadrukt. De gebouwen zijn bereikbaar via een gezamenlijke ontsluiting aan de Groenserkampweg.

Als alternatief kan de bebouwing aan Groenserkampweg ook gekoppeld worden aan de grootschalige bebouwing ten noorden indien de representativiteit en hoogwaardige gewaarborgd blijft. Denk bijvoorbeeld aan kantoren en showroom. Ook hier geldt dat de plattegrond een indicatie geeft van eventuele mogelijkheden. Definitieve vorm, materialisatie, maatvoering en opleveringsniveau zijn bespreekbaar.

*Niet bestemd voor productiebedrijven.

Voor nadere informatie en/of een bezichtiging kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de gepresenteerde informatie. Er is uiteraard geprobeerd u een zo correct mogelijk beeld te schetsen van het object.


Kenmerken

Algemeen

Adres:Sint Janskamp
Echt
Referentie:AB&P Vaassen
Huurprijs:Op aanvraag
Type:Bedrijfsruimte
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Industrieterrein
Perceeloppervlakte:15.000 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling


Bedrijfshal:
Oppervlakte:700 m²

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op minder dan 500 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
(Stads)centrum:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m

Kadastrale gegevens

Kad. gemeente:Echt
Oppervlakte:13.665 m²

Ligging

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu AB&P Vaassen