U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Team

Het team van AB & P Vaassen begeleidt u op een persoonlijke en ongedwongen wijze.
Onze makelaardij staat garant voor deskundige advisering en inzicht in de huizenmarkt.


René Vaassen

René Vaassen, oprichter van AB & P Vaassen Makelaardij kan zich beroepen op een jarenlange ervaring in de onroerend goed wereld. Na het volgen van zijn HBO-studie met afstudeerrichting makelaardij onroerend goed is hij na een aantal jaren werkervaring door de rechtbank op 14 februari 1985 beëdigd “toenmalig” jongste makelaar/taxateur o.z. Na een aantal jaren leiding te hebben gegeven op een makelaarskantoor in Midden Limburg was het tijd voor een nieuwe uitdaging. In 1994 heeft hij AB & P Vaassen Makelaardij opgericht. De letters AB & P duiden op de specialisten van ons bedrijf Agrarisch – Bedrijven & Particulieren Makelaardij.

In 2016 heeft René Vaassen het REV (Recognised European Valuer) certificaat behaald.Een mijlpaal op het hoogste platform taxatie Bedrijfsonroerend goed in heel Europa!

De taken van René Vaassen bestaan voornamelijk uit de begeleiding van opdrachtgevers bij de aan- en verkoop, huur- en verhuur van zowel bedrijf onroerend goed als ook particulier onroerend goed en het verrichten van taxaties van bedrijfs- en particulier onroerend goed.

Jeroen Roubroeks

Jeroen Roubroeks versterkt sinds mei 2016 het team van AB&P Vaassen Makelaardij. Na zijn studie Real Estate & European Planning heeft hij als extern projectleider bij verschillende gemeentes bouwprojecten begeleid. Jeroen is als makelaar binnen het team actief met de particuliere markt op het gebied van aan- en verkoop, huur en verhuur.

Om een optimale dienstverlening aan onze klanten te realiseren houdt Jeroen zich bezig met social media en (internet)promotie van de woningen in portefeuille. “Tegenwoordig zoekt iedereen via internet en social media naar zijn of haar droomhuis. Door de ontwikkelingen hierin op de voet te volgen en onze dienstverlening hierop aan te passen, kunnen wij ervoor zorgen dat de woningen van onze klanten beter onder de aandacht worden gebracht van een breder publiek. Hiermee vergroten we de kans op bezichtigingen en een snellere verkoop van de woning!”.

Anouk Briels

Anouk werkt sinds april 2018 bij AB&P Vaassen Makelaardij. Nadat ze op de middelbare school haar HAVO diploma heeft behaald, is ze de secretaresse opleiding gaan volgen. Daarna heeft ze nog de 1-jarige opleiding tot directiesecretaresse succesvol afgerond. De afgelopen 4,5 jaar heeft ze bij een koeltechnisch bedrijf als operationeel inkoper gewerkt. Samen met Sanne zal ze onze opdrachtgevers en potentiële kandidaten in eerste instantie te woord staan.
Terug naar boven
Sluit menu AB&P Vaassen