U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Team

Het team van AB&P Vaassen begeleidt u op een persoonlijke en ongedwongen wijze.
Onze makelaardij staat garant voor deskundige advisering en inzicht in de huizenmarkt.


René Vaassen

René Vaassen, oprichter van AB&P Vaassen Makelaardij kan zich beroepen op een jarenlange ervaring in de onroerend goed wereld. Na het volgen van zijn HBO-studie met afstudeerrichting makelaardij onroerend goed is hij na een aantal jaren werkervaring door de rechtbank op 14 februari 1985 beëdigd “toenmalig” jongste makelaar/taxateur o.z. Na een aantal jaren leiding te hebben gegeven op een makelaarskantoor in Midden Limburg was het tijd voor een nieuwe uitdaging. In 1994 heeft hij AB&P Vaassen Makelaardij opgericht. De letters AB&P duiden op de specialisten van ons bedrijf Agrarisch – Bedrijven & Particulieren Makelaardij.
In 2016 heeft René Vaassen het REV (Recognised European Valuer) certificaat behaald.Een mijlpaal op het hoogste platform taxatie Bedrijfsonroerend goed in heel Europa!

De taken van René Vaassen bestaan voornamelijk uit de begeleiding van opdrachtgevers bij de aan- en verkoop, huur- en verhuur van zowel bedrijf onroerend goed als ook particulier onroerend goed en het verrichten van taxaties van bedrijfs- en particulier onroerend goed.

Jeroen Roubroeks

Jeroen Roubroeks versterkt sinds mei 2016 het team van AB&P Vaassen Makelaardij. Na zijn studie Real Estate & European Planning heeft hij als extern projectleider bij verschillende gemeentes bouwprojecten begeleid. Jeroen is als makelaar binnen het team actief met de particuliere markt op het gebied van aan- en verkoop, huur en verhuur.

Om een optimale dienstverlening aan onze klanten te realiseren houdt Jeroen zich bezig met social media en (internet)promotie van de woningen in portefeuille. “Tegenwoordig zoekt iedereen via internet en social media naar zijn of haar droomhuis. Door de ontwikkelingen hierin op de voet te volgen en onze dienstverlening hierop aan te passen, kunnen wij ervoor zorgen dat de woningen van onze klanten beter onder de aandacht worden gebracht van een breder publiek. Hiermee vergroten we de kans op bezichtigingen en een snellere verkoop van de woning!”.

Susanne Carlier

Susanne is vanaf augustus 2021 werkzaam binnen het team van AB&P Vaassen Makelaardij. Na het Atheneum en de HBO opleiding voor Stewardess/Receptioniste/Hostess is Susanne werkzaam geweest als receptioniste en Front Office Manager in verschillende hotels. Ook heeft ze gewerkt als teammanager voor het callcenter van Belvilla. Klantgerichtheid zit dus in haar bloed en daarom zal ze, samen met Esmé, onze opdrachtgevers en potentiële kandidaten in eerste instantie te woord staan. Daarnaast draagt zij zorg voor de particuliere verhuur en regelt dit traject van A tot Z.  
 

Lyenne Vaassen

Lyenne is de jongste op de werkvloer. Zij versterkt sinds 2019 het team van AB&P Vaassen met administratieve taken. Sinds 2020 studeert ze Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Met behulp van haar studie, biedt ze nu ook ondersteuning op Marketing en Communicatie gebied. Dit is een mooie manier voor haar om haar studie toe te passen in de praktijk en om ervaring in haar werkveld op te bouwen.
 

Esmé Quaedackers

Esmé werkt sinds januari 2022 bij AB&P Vaassen Makelaardij. Ze begon haar carrière na haar studie Business & Management in het vastgoed, switchte naar de detailhandel en hospitality managent om vervolgens weer terug te keren in het vastgoedwezen.
Samen met Susanne zal ze in eerste instantie het aanspreekpunt zijn voor potentieel huurder, verhuurders, eigenaren kopers, verkopers en andere klanten.
 
Terug naar boven
Sluit menu AB&P Vaassen