U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Team

Het team van AB&P Vaassen begeleidt u op een persoonlijke en ongedwongen wijze.
Onze makelaardij staat garant voor deskundige advisering en inzicht in de huizenmarkt.


René Vaassen

René Vaassen, oprichter van AB&P Vaassen Makelaardij kan zich beroepen op een jarenlange ervaring in de onroerend goed wereld. Na het volgen van zijn HBO-studie met afstudeerrichting makelaardij onroerend goed is hij na een aantal jaren werkervaring door de rechtbank op 14 februari 1985 beëdigd “toenmalig” jongste makelaar/taxateur o.z. Na een aantal jaren leiding te hebben gegeven op een makelaarskantoor in Midden Limburg was het tijd voor een nieuwe uitdaging. In 1994 heeft hij AB&P Vaassen Makelaardij opgericht. De letters AB&P duiden op de specialisten van ons bedrijf Agrarisch – Bedrijven & Particulieren Makelaardij.
In 2016 heeft René Vaassen het REV (Recognised European Valuer) certificaat behaald.Een mijlpaal op het hoogste platform taxatie Bedrijfsonroerend goed in heel Europa!

De taken van René Vaassen bestaan voornamelijk uit de begeleiding van opdrachtgevers bij de aan- en verkoop, huur- en verhuur van zowel bedrijf onroerend goed als ook particulier onroerend goed en het verrichten van taxaties van bedrijfs- en particulier onroerend goed.

Jeroen Roubroeks

Jeroen Roubroeks versterkt sinds mei 2016 het team van AB&P Vaassen Makelaardij. Na zijn studie Real Estate & European Planning heeft hij als extern projectleider bij verschillende gemeentes bouwprojecten begeleid. Jeroen is als makelaar binnen het team actief met de particuliere markt op het gebied van aan- en verkoop, huur en verhuur.

Om een optimale dienstverlening aan onze klanten te realiseren houdt Jeroen zich bezig met social media en (internet)promotie van de woningen in portefeuille. “Tegenwoordig zoekt iedereen via internet en social media naar zijn of haar droomhuis. Door de ontwikkelingen hierin op de voet te volgen en onze dienstverlening hierop aan te passen, kunnen wij ervoor zorgen dat de woningen van onze klanten beter onder de aandacht worden gebracht van een breder publiek. Hiermee vergroten we de kans op bezichtigingen en een snellere verkoop van de woning!”.

Mandy Groeneveld-Kessels

Mandy vult het team van AB&P Vaassen Makelaardij aan vanaf januari 2023. Sinds 5 jaar is ze werkzaam in de makelaardij en heeft haar registertitel Assistent Register Makelaar Taxateur (ARMT) behaald. Momenteel is ze met de vervolgstudie tot Kandidaat Register Makelaar Taxateur (KRMT) bezig. Binnen het kantoor zal Mandy zorgdragen voor de aan-/verkoop en huur/verhuur van de particuliere markt.
 
“Een woning is een kostbaar bezit, zowel in de vorm van een thuis of als investering. Met een goede en persoonlijke begeleiding sta ik graag voor iedereen klaar. Tevreden relaties is een tevreden makelaar. Dat geeft veel voldoening!”
 

Susanne Carlier

Susanne is vanaf augustus 2021 werkzaam binnen het team van AB&P Vaassen Makelaardij. Na het Atheneum en de HBO opleiding voor Stewardess/Receptioniste/Hostess is Susanne werkzaam geweest als receptioniste en Front Office Manager in verschillende hotels. Ook heeft ze gewerkt als teammanager voor het callcenter van Belvilla.
Klantgerichtheid zit dus in haar bloed en daarom is ze, samen met Eline, het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en klanten. 
Daarnaast draagt Susanne zorg voor de particuliere verhuur en regelt dit traject van A tot Z.  

"Het klantcontact is voor mij het leukste aan mijn werk. Iedere dag kan ik mensen blij maken en daar doe ik het voor!" 

Eline Vaassen

Eline werkt vanaf eind juli 2022 bij AB&P Vaassen Makelaardij. Ze is in 2022 afgestudeerd aan de opleiding Human Resource Management en zal een stuk HR op zich nemen.
Daarnaast is ze samen met Susanne het eerste aanspreekpunt voor de klanten en opdrachtgevers en is ze zich verder aan het ontwikkelen binnen het vastgoed en makelaardij.
 
"De combinatie tussen HR en makelaardij vind ik heel erg leuk. Er zijn veel overeenkomsten tussen de twee branches, dus dat maakt het werk dynamisch. Het contact met klanten spreekt me enorm aan en geeft me veel energie!"
 

Lyenne Vaassen

Lyenne is de jongste op de werkvloer. Zij versterkt sinds 2019 het team van AB&P Vaassen met administratieve taken. Sinds 2020 studeert ze Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam.
Met behulp van haar studie, biedt ze nu ook ondersteuning op Marketing en Communicatie gebied.

"De ondersteuning die ik kan bieden op Communicatie gebied is voor mij een mooie manier om de kennis die ik tijdens mijn studie heb opgedaan, toe te passen in de praktijk. Hierdoor kan ik ervaring opbouwen in het werkveld!"

Nora

Nora is vanaf oktober 2022 één dag in de week werkzaam binnen het team van AB&P Vaassen Makelaardij als assistent-makelaar, kantoorhond en knuffelbeer. Omdat ze erg houdt van aandacht, vindt ze het gezellig als er klanten naar kantoor komen en houdt ze haar collega's graag van het werk. Een van Nora's kwaliteiten is het poseren voor een foto, daarom is ze in korte tijd uitgegroeid tot hèt gezicht van onze social media.   

"Mijn collega's zijn heel lief voor me en nemen me vaak mee naar huizen die we verkopen. Dat vind ik heel erg leuk, omdat we dan lekker naar buiten gaan!" 
Terug naar boven
Sluit menu AB&P Vaassen