U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Team

Het team van AB&P Vaassen begeleidt u op een persoonlijke en ongedwongen wijze.
Onze makelaardij staat garant voor deskundige advisering en inzicht in de huizenmarkt.


René Vaassen

René Vaassen, oprichter van AB&P Vaassen Makelaardij kan zich beroepen op een jarenlange ervaring in de onroerend goed wereld. Na het volgen van zijn HBO-studie met afstudeerrichting makelaardij onroerend goed is hij na een aantal jaren werkervaring door de rechtbank op 14 februari 1985 beëdigd “toenmalig” jongste makelaar/taxateur o.z. Na een aantal jaren leiding te hebben gegeven op een makelaarskantoor in Midden Limburg was het tijd voor een nieuwe uitdaging. In 1994 heeft hij AB&P Vaassen Makelaardij opgericht. De letters AB&P duiden op de specialisten van ons bedrijf Agrarisch – Bedrijven & Particulieren Makelaardij.
In 2016 heeft René Vaassen het REV (Recognised European Valuer) certificaat behaald.Een mijlpaal op het hoogste platform taxatie Bedrijfsonroerend goed in heel Europa!

De taken van René Vaassen bestaan voornamelijk uit de begeleiding van opdrachtgevers bij de aan- en verkoop, huur- en verhuur van zowel bedrijf onroerend goed als ook particulier onroerend goed en het verrichten van taxaties van bedrijfs- en particulier onroerend goed.

“Bij aankoop, verkoop of verhuur van commercieel vastgoed komt veel kijken. Mijn diepgaande kennis van de markt in Midden-Limburg komt daarbij goed van pas.” 

Jeroen Roubroeks

Na het behalen van zijn Master Real Estate & European Planning in 2016 koos Jeroen voor een carrière binnen de makelaardij. Bij Vaassen-Van Cromvoirt Makelaars is hij goed thuis in zowel de woning- als de zakelijke markt. Dankzij zijn vakkennis in combinatie met zijn uitstekende inlevingsvermogen komt hij samen met de klant tot het gewenste resultaat.

“Geen enkel pand is hetzelfde en de marktomstandigheden veranderen continue. Dat vraagt om een gedegen analyse van het pand, de markt en de wensen van de klant.”

Susanne Carlier

Susanne is vanaf augustus 2021 werkzaam binnen het team van AB&P Vaassen Makelaardij. Na het Atheneum en de HBO opleiding voor Stewardess/Receptioniste/Hostess is Susanne werkzaam geweest als receptioniste en Front Office Manager in verschillende hotels. Ook heeft ze gewerkt als teammanager voor het callcenter van Belvilla.
Klantgerichtheid zit dus in haar bloed en daarom is ze, samen met Eline, het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en klanten. 
Daarnaast draagt Susanne zorg voor de particuliere verhuur en regelt dit traject van A tot Z.  

"Het klantcontact is voor mij het leukste aan mijn werk. Iedere dag kan ik mensen blij maken en daar doe ik het voor!" 

Eline Vaassen

 In de zomer van 2022 kwam Eline ons team versterken. Na een opleiding HRM wil ze zich nu graag verder ontwikkelen binnen de makelaardij. Bij Vaassen-Van Cromvoirt Makelaars krijgt zij daartoe alle gelegenheid. Als Assistent Makelaar (A-RMT) zorgt ze voor de particuliere verhuur. Daarnaast doet ook de binnendienst regelmatig een beroep op haar.  

“De combinatie tussen binnen- en buitendienst vind ik heel erg leuk. Elke dag is anders en de afwisseling in taken houdt het uitdagend.”

Lyenne Vaassen

Lyenne is de jongste op de werkvloer. Zij versterkt sinds 2019 het team van AB&P Vaassen met administratieve taken. Sinds 2020 studeert ze Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam.
Met behulp van haar studie, biedt ze nu ook ondersteuning op Marketing en Communicatie gebied.

"De ondersteuning die ik kan bieden op Communicatie gebied is voor mij een mooie manier om de kennis die ik tijdens mijn studie heb opgedaan, toe te passen in de praktijk. Hierdoor kan ik ervaring opbouwen in het werkveld!"

Nora

Nora is vanaf oktober 2022 één dag in de week werkzaam binnen het team van AB&P Vaassen Makelaardij als assistent-makelaar, kantoorhond en knuffelbeer. Omdat ze erg houdt van aandacht, vindt ze het gezellig als er klanten naar kantoor komen en houdt ze haar collega's graag van het werk. Een van Nora's kwaliteiten is het poseren voor een foto, daarom is ze in korte tijd uitgegroeid tot hèt gezicht van onze social media.   

"Mijn collega's zijn heel lief voor me en nemen me vaak mee naar huizen die we verkopen. Dat vind ik heel erg leuk, omdat we dan lekker naar buiten gaan!" 
Terug naar boven
Sluit menu AB&P Vaassen