U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Visie

AB&P Vaassen en Van Cromvoirt Makelaars slaan de handen ineen!

AB&P Vaassen en Van Cromvoirt Makelaars. Deze twee vertrouwde namen in de Roermondse en Midden-Limburgse makelaardij slaan de handen ineen en gaan samenwerken.

Aan de dienstverlening zoals u die van ons gewend bent, verandert uiteraard niets. Net zoals in de afgelopen tientallen jaren kunt u bij ons blijven rekenen op een betrouwbaar en persoonlijk advies. Alles erop gericht om bij de aan- of verkoop, huur of verhuur van uw woning of bedrijfsonroerend goed tot het gewenste resultaat te komen. Daar kunt u op bouwen!

Bent u benieuwd naar onze dienstverlening? Maak gerust een vrijblijvende afspraak via ons contactformulier of telefonisch met een van onze medewerkers via telefoonnummer 0475 – 331133. Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten!

Specialist in Wonen en Bedrijfshuisvesting
Doordat wij onze krachten bundelen, wordt onze dienstverlening voortaan nóg overzichtelijker, onderverdeeld in twee hoofdactiviteiten: Wonen en Bedrijfshuisvesting oftewel Bedrijfsonroerend Goed (BOG). Voor alles wat met wonen te maken heeft, wordt u dan doorverwezen naar Vaassen Van Cromvoirt Woningmakelaars, terwijl u met al uw vragen over bedrijfsonroerend terecht kunt bij AB&P Vaassen Bedrijfsmakelaars. Dat is wel zo makkelijk!

Ook voor nieuwbouwprojecten
Voor alles wat met wonen te maken heeft, is Vaassen Van Cromvoirt Woningmakelaars de bemiddelaar bij uitstek en dé NVM-makelaar van Midden-Limburg. Ongeacht of het nu gaat om woningverkoop, woningaankoop, huur, verhuur, taxatie of hypotheken: ons ervaren en betrokken team staat voor u klaar voor een professionele en persoonlijke begeleiding. Ook voor prachtige nieuwbouwprojecten in de regio vindt u er alle informatie.

Klik hier voor de uitgebreide website met ons volledige woningaanbod.
 

Terug naar boven
Sluit menu AB&P Vaassen