U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Onze diensten voor particulieren

Aankoop / verkoop

Het aan- of verkopen van een woning is natuurlijk een spannende gebeurtenis. Het is immers een van de grootste aankopen die u doet in uw leven.  AB&P Vaassen Makelaardij kan u tijdens het gehele traject adviseren en begeleiden.

Aankoop
Bij het aankopen van een woning gaat u op zoek naar een mooie woning die past binnen uw plaatje. Het moet aantrekkelijk geprijsd zijn en voldoen aan uw woonwensen. Wij luisteren uitgebreid naar uw wensen en kunnen u adviseren en begeleiden tijdens het aankooptraject. Onze makelaars hebben ruime kennis van de lokale woningmarkt en beschikken over een hoge mate van deskundigheid.

Verkoop
Het verkopen van een woning roept vele vragen op. Wat is mijn huis waard, hoelang gaat het traject duren, hoe moet ik mijn woning presenteren, hoe komt mijn woning online te staan en welke kosten komen hierbij kijken? Enkele vragen die bij verkopers als eerste opkomen. AB&P Vaassen Makelaardij komt graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunt u al uw vragen stellen en worden deze beantwoord door onze vakkundige makelaars. Tevens bespreken wij tijdens dit gesprek onze werkwijze. Wij nemen het gehele proces in onze handen: van het kennismakingsgesprek tot aan de overdracht bij de notaris. Uw woning  is onze woning!

Bent u benieuwd naar deze dienstverlening? Maak gerust een vrijblijvende afspraak via ons contactformulier of telefonisch met een van onze medewerkers via telefoonnummer 0475 - 331133. Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

Verhuur

Het vinden van een huurwoning- of appartement is geen gemakkelijke bezigheid. Er is immers veel aanbod. Er moet rekening worden gehouden met de wensen van de klant met betrekking tot de omgeving en de diverse voorzieningen.  Daarnaast is het van belang dat de wensen van de verhuurder en de huurder op elkaar aansluiten.
Indien u voornemens bent uw woning of appartement voor korte of lange tijd te verhuren, kunnen wij u ons en begeleiding bieden tijdens dit project. Wij gaan op zoek naar een geschikte huurder en zorgen voor de benodigde overeenkomsten. Daarnaast bieden wij ook verhuur ten behoeve van de leegstandswet. Door onze jarenlange ervaring binnen dit gebied en kunnen u ruimschoots van dienst zijn.

Bent u benieuwd naar deze dienstverlening? Maak gerust een vrijblijvende afspraak via ons contactformulier of telefonisch met een van onze medewerkers via telefoonnummer 0475 – 331133. Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten!
 

Taxaties

Bent uw benieuwd naar de waarde van uw woning of heeft u een taxatierapport nodig ten behoeve van een aan- of verkoop van een woning? Dan kunt u bij ons terecht. Onze beëdigde en gecertificeerde makelaar is ingeschreven in het register VastgoedCert.
AB&P Vaassen Makelaardij is tevens aangesloten bij het NWWI, het Nederlands Woning Waarde Instituut. Een NWWI taxatie is benodigd bij de aankoop van een woning. Het is een gevalideerd rapport. Dit houdt in dat gecontroleerd wordt of de taxateur als zowel het rapport voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Op deze manier krijgen geldverstrekkers, intermediairs en consumenten een betrouwbaar  inzicht op de manier waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Nagenoeg alle geldstrekkers stellen een NWWI gevalideerd taxatierapport tegenwoordig verplicht, zelfs voor niet NHG-financieringen.  

Meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch met een van onze medewerkers via telefoonnummer 0475 – 331133.

Hypotheken

Bij de aan- of verkoop van een woning is het belangrijk uw financiële overzicht goed voor ogen te hebben.  AB&P Vaassen Makelaardij beschikt over een aantal solide partners in de financiële dienstverlening. Wij verzorgen graag een afspraak voor u met een van onze vakkundige adviseurs.

Meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch met een van onze medewerkers via telefoonnummer 0475 – 331133.
 

Terug naar boven
Sluit menu AB&P Vaassen