U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dé partner voor passende bedrijfshuisvesting

Bent u op zoek naar een passende bedrijfshuisvesting? Of bent u als gebouweigenaar op zoek naar een geschikte koper? Dat treft, want al decennialang zijn wij in Midden-Limburg de toonaangevende bemiddelaar in deze specifieke vastgoedbranche.

Ongeacht of het nu gaat om aankoop, verkoop, verhuur of taxatie van een bedrijfsruimte, kantoorruimte, winkelruimte, horecaruimte of beleggingsobject: als AB& P Vaassen Bedrijfsmakelaars hebben wij de deskundigheid en lokale marktkennis in huis om MKB-ondernemers tot grote industriële bedrijven hierbij van A tot Z persoonlijk te begeleiden.

Uw taxatie in deskundige handen

De waardebepaling van commercieel vastgoed is een vak apart. Bij AB& P Vaassen Bedrijfsmakelaars bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij zijn aangesloten bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en onze taxateur beschikt over het REV-certificaat, een afkorting van Recognised European Valuer. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een professionele en nauwkeurige taxatie van uw bedrijfshuisvesting. 

Een kei in maatschappelijk vastgoed

Een aparte tak binnen het vastgoed wordt gevormd door de bemiddeling in religieus en maatschappelijk erfgoed, en zorgvastgoed. Hierbij moet u denken aan kerken, kloosters, ziekenhuizen en zorginstellingen. Maar ook onderwijsinstellingen behoren bijvoorbeeld tot dit maatschappelijk vastgoed.

AB& P Vaassen Bedrijfsmakelaars is als geen ander gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxatie van religieus en maatschappelijk vastgoed. Spits Vastgoed is een belangrijke partner voor ons in het bemiddelen in religieus en maatschappelijk vastgoed. SpitsVastgoed is een landelijk specialist in de aan- en verkoop van religieus erfgoed. Onze intensieve samenwerking geeft ons een belangrijke voorsprong om succesvol in deze markt te opereren.

Ook als het gaat om ontwikkeling en herbestemming van religieus en maatschappelijk vastgoed, zijn wij in staat om van ieder vastgoedobject mooie, beeldbepalende projecten te maken. In de praktijk hebben wij dat al meermaals bewezen.

Kan ik u ergens mee helpen?

Bij aankoop, verkoop, verhuur of taxatie van commercieel of maatschappelijk vastgoed komt veel kijken. Om dit traject in goede banen te leiden, sta ik als bedrijfsmakelaar voor u klaar om u persoonlijk te begeleiden.

 

Maak ook kennis met de andere teamleden van Vaassen Van Cromvoirt Woningmakelaars
Bel +31 (0)475 331 133
 

Terug naar boven
Sluit menu AB&P Vaassen