U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Eindstraat 18 / -54 , 5801 CR Venray

Omschrijving

UNIEK BELEGGINGSOBJECT!

Soort object:
Gelegen in het centrum van Venray bieden wij u dit prachtig authentiek voormalig klooster te koop aan. Het klooster is op dit moment in gebruik als bedrijfsverzamelgebouw en is nagenoeg geheel verhuurd.

Het St.-Jozefklooster is een fors drielaags gebouw uit 1880, opgericht als klooster annex tehuis voor de Zusters van de Goddelijke Voorzienigheid. In 1892 verrees een tweede vleugel en in 1905 volgde de kapel met koor en zijkapellen, uitgevoerd met neogotische en neo-romaanse elementen naar plannen van J. van Groenendaal. Kort na 1990 is het complex tot wooneenheden verbouwd.

Ligging:
Het St. Jozefklooster is gelegen in de kern van Venray. Alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels, supermarkt, gemeentehuis, eetgelegenheden en het centraal station liggen op korte afstand. Daarnaast is Venray goed te bereiken middels de autosnelweg A73.

Parkeren:
Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig op eigen terrein.


Metrage gegevens:

Souterrain
Hal, gang, kantoren en toilet : ± 866 m²

Parterre
Entree, kantoren en toiletten etc. : ± 1.047 m²

1e Verdieping
Gangen, showroom (voormalige Kapel) en kantoren : ± 822 m²


2e Verdieping
gangen, kantoren en toiletten : ± 404 m²

3e Verdieping : ± 143 m²

Totaal : ± 3282 m²Bestemmingsplan:
Omgevingsplan Centrum Venray, gemengd-aanloostraten (artikel 6), dubbelbestemming waarde – Archelogie 2 (artikel 19)

Omgevingsplan Centrum Venray, Woongebied - gestapeld (artikel 17), dubbel bestemming waarde – Archeologie 2 (artikel 19)

Omgevingsplan Centrum Venray, groen (artikel 9), dubbel bestemming waarde – Archeologie 2 (artikel 19)

(U dient zelf bij de gemeente Venray navraag te doen of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerende bestemmingsplan).


Indeling:

Souterrain:
Het souterrain is alleen bereikbaar middels de lift en buiten trappen. Multifunctionele ruimte ingericht met vergaderruimtes, pantry, pooltafel en een bar. Het souterrain is voorzien van vloerbedekking, stucwerk wanden en systeemplafond met inbouwspots.

De voormalige bakkerij is omgebouwd tot een sfeervolle vergaderruimte. Diverse oude elementen zoals de oven en plafonds zijn behouden. Pantry en portaal met toegang tot de toiletruimte. Voorts diverse kantoren.


Begane grond:
Statige ontvangsthal met authentieke terrazzo vloer. De entree is voorzien van een prachtige vide. Middels de ontvangsthal zijn de kantoorvleugels bereikbaar. Portaal met toegang tot de dames- en herentoilet. Ruime invalidentoilet.

Pantry met keukenblok voorzien van een vaatwasser en koel-/vriescombinatie. De pantry beschikt over een Novilon vloer, gestucte wanden en systeemplafond.

Westelijke kantoorvleugel met 7 kantoorruimtes. Aparte pantry en toilet. Noordelijke kantoorvleugel met 11 kantoorruimtes. Zuidelijke kantoorvleugel met 5 kantoorruimtes en een separate toilet.

De kantoorruimtes zijn afgewerkt met een vloerbedekking en systeemwanden. Systeemplafond met armaturen. De kantoorruimtes zijn voorzien van te openen ramen, armaturen en databekabeling welke netjes zijn weggewerkt in kabelgoten.

Eerste verdieping:
Prachtige royale overloop met een authentieke terrazzovloer en dubbele trapopgang. Middels de overloop zijn de kantoorvleugels bereikbaar.

De kantoren zijn gelijk afgewerkt aan de kantoren op de begane grond. De kantoorruimtes zijn gelegen aan een lange hal welke is voorzien van een tapijtvloer en glasvezelbehang.

De karakteristieke kapel met oorspronkelijke altaar, zuilen en prachtig hoog plafond is in gebruik als expositieruimte.


Tweede verdieping:
De Zuidelijke kantoorvleugel beschikt over 5 kantoorruimtes waarvan een kantoorruimte is voorzien van een keukenblok. De kantoorruimtes zijn voorzien van nieuwe vloerbedekking en de wanden en plafond zijn recent opgeknapt. Portaal met toegang tot de toiletgroep, de lift en overige kantoorvleugels.

Noordelijke kantoorvleugel met 4 ruime kantoorruimtes en toiletgroep.

Derde verdieping:
Overloop met toegang tot 2 kantoorruimtes, toiletgroep, trapopgang en lift. Door het glazenplafond geven deze ruimtes een extra ruim effect.

De kantoren zijn afgewerkt met vloerbedekking, stucwerk wanden en stucwerk plafond met inbouwspots. Deze kantoren zijn erg sfeerfvol door het hoge plafond en de authentieke spanten. Keukenblok met elektrische screens en intercom. Toiletruimte met urinoir, toilet en wastafel.


Vraagprijs: € 3.495.000,-- k.k.
Eventuele huurgegevens zijn op te vragen via ons kantoor.


Aanvaarding:
In overleg.

Bezichtiging:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.Kadastrale gegevens:
Kadastrale gemeente : Venray
Sectie : C
Nummer : 10519
Perceeloppervlak : ± 2.610 m²


Kenmerken

Algemeen

Adres:Eindstraat 18--54
Venray
Referentie:AB & P Vaassen
Vraagprijs:Op aanvraag
Type:Bedrijfsruimte
Beschikbaar vanaf:In overleg
Bouwjaar:1880
Verhuurbare vloeroppervlakte:2 600 m²

Kadastrale gegevens

Kad. gemeente:Venray
Oppervlakte:2.610 m²

Ligging

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu AB&P Vaassen