U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

6051 CS Maasbracht

Omschrijving

Type A1 (appartement 1 + 4)
De appartementen liggen op respectievelijk de eerste, tweede en derde verdieping van Résidence De Koningssteen en bevinden zich aan de linkerzijde van het gebouw. Zij hebben allen een vloeroppervlakte van 145 vierkante meter en beschikken over een optimale isolatie die voldoet aan de moderne normen. Via een eigen warmtepomp, 10 stuks zonnepanelen, vloerverwarming, HR++ beglazing en een WarmteTerugWin (WTW) ventilatie systeem zijn de appartementen uitgerust met moderne installaties die energiezuinig zijn en zorgen voor een optimaal wooncomfort. Dat alles resulteert in lage energielasten en een woning die klaar is voor de toekomst!

De indeling van de appartementen is als volgt;
- Een trap- en liftopgang, handig als u niet graag trappen loopt of wat slechter ter been bent.
- Een grote living (62,1 m2) met genoeg ruimte voor een eet- en zitgedeelte en toegang tot het heerlijke balkon/loggia (12,7 m2), waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht over het water.
- Een open keuken waarin alle aansluitingen zijn voorzien om zelf een keuken te laten plaatsen. Wilt u een keukenopstand langs de wand of een kookeiland, de keuze is aan u! De aansluitingen zijn inbegrepen in de prijs, de keukeninrichting niet. Wel kunt u kiezen voor complete ontzorging door bij de vaste keukenleverancier van de aannemer uw keuze voor een keuken te maken. Zij stemmen de verdere gang van zaken onderling af en zorgen ervoor dat alles goed verloopt.
- Een ruime badkamer met inrichting (voorzien van vaste wastafel, douche, ligbad en wandcloset) en een extra gastenbadkamer (ensuite bij één slaapkamer) met douche en vaste wastafel. Voor zowel het sanitair als het tegelwerk zijn stelposten opgenomen in de koopsom van het appartement.
- 3 Ruime slaapkamers (14,5 m2, 14,1 m2 en 12,2 m2). Of richt een van de kamers in als inloopkast, hobbyruimte of bijkeuken.
- Een inpandige berging met opstelplaats voor de wasmachine en (condens)droger en de techniek.
- Een eigen parkeerplaats op een afgesloten parkeerterrein en een extra berging op de begane grond.

Het afwerkingsniveau van de appartementen is als volgt;
- De plafonds in de appartementen worden wit gespoten opgeleverd.
- De wanden worden behangklaar opgeleverd, zodat u zelf kunt kiezen hoe u de wanden wilt afwerken.
- De vloeren worden met een cementdekvloer opgeleverd, klaar voor uw vloerafwerking naar keuze.
- De keukeninrichting kunt u zelf aan (laten) brengen. U kunt uw keuze maken bij de vaste keukenleverancier NUVA Keukens of een eigen keukenleverancier uitkiezen.
- Voor zowel het sanitair als de tegelwerken zijn stelposten opgenomen. In de showrooms bij onze leveranciers kunt u uw keuze maken welke tegels en welk sanitair u mooi vindt binnen het beschikbare budget. Valt uw keuze op spullen die niet binnen het budget passen, dan krijgt u hiervoor een offerte van de leverancier wat de meerkosten bedragen. U beslist dan zelf of u blijft bij uw keuze of toch liever wat anders uit wil zoeken.

Kortom u heeft alle mogelijkheden en vrijheid om van het appartement uw thuis te maken! Informeer naar de mogelijkheden bij de makelaar.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu AB&P Vaassen