U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Hoekstraat 45 / Zorg , 6116 AW Roosteren
Huurprijs: € 760 /maand

Omschrijving

Residentie Maaslandburcht

In het historisch waardevolle hotelgebouw de Roosterhoeve in Roosteren zijn in samenwerking met Zorg&Co 26 zorgsuites voor senioren met indicatie gerealiseerd en 7 vrijstaande appartementen voor senioren. Voor deze 7 appartementen is geen zorgvraag benodigd.

Residentie Maaslandburcht ligt op een prachtige locatie aan de rand van de dorpskern, omringd door natuur en een paardenweide, naast een hotel met restaurant. Bovendien zijn er diverse terrassen en tuinen.

In Residentie Maaslandburcht bevinden zich, op de begane grond, alle gemeenschappelijke ruimtes zoals de huiskamer met open keuken en uitzicht op de tuin en terrassen, de (mindervalide) toiletten, twee respijtkamers, de zuster post, ontvangstruimte, berging e.d. Alle zorgsuites en appartementen zijn bereikbaar via de lift.

Zorgsuites
De zorgsuites zijn tussen de 35 m² en 40 m² en van diverse aanpassingen voorzien. De zorgsuites worden zijn gerealiseerd voor senioren met een zorgvraag die deels of volledig ontzorgd willen worden. Bewoners hebben een eigen slaap-/woonkamer, een kitchenette en badkamer voorzien van een ruimte douche, toilet en wasbak. In de gehele woning is er voldoende ruimte voor de draaicirkel van een eventuele rolstoel. Daarnaast is er een liftservice, een gemeenschappelijke ruimte en tuin, en zijn er meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.

De geïndiceerde zorgvraag wordt vervuld door Zorg&Co. De 24-uurs aanwezigheid van een zorgteam in combinatie met diverse ondersteunende faciliteiten als een maaltijden- was- en strijkservice dragen bij aan het vermogen van iedere bewoner om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen en datgene wat men zelf niet meer kan of wil uitvoeren uit handen te geven.

De huurprijzen van de zorgsuites variëren tussen de € 760,00 en €1.100,00 exclusief G/W/E

Activiteiten
Zorg & Co zal regelmatig activiteiten organiseren bij ‘Residentie Maesland Burcht’ in de gemeenschappelijke ruimte. Deze activiteiten sluiten aan bij de seizoenen, feestdagen en wensen en behoeften van onze bewoners. Tevens werken we hierin desgewenst samen met de eigenaren/personeel van hotel- restaurant de Roosterhoeve.

Tevens zullen zij dagelijks inspelen op de behoeften van de bewoners. Door samen met hen af te stemmen welke activiteiten ze willen doen houden de bewoners de regie over hun leven zo veel mogelijk in stand. En ook dit is van belang in het licht van welzijn. Daarom verstaan zij onder ‘dagbesteding’ ook de dagelijkse dingen zoals koken, de was, een handje helpen in de tuin of een wandelingetje maken naar de paardenweide. Deze activiteiten hebben onze bewoners thuis ook altijd gedaan en dit kan vaak een voldaan en plezierig gevoel geven.

Visie zorg
In de visie én werkwijze van Zorg&Co delen bewoners van het gebouw waar dat mogelijk is onderdelen van de accommodatie met andere dorpsbewoners. Er moet niet alleen goed gewoond, maar ook graag gewerkt kunnen worden - denk aan flexplekken voor zzp-ers; geleerd kunnen worden - praktijkleerplaatsen voor leerlingen- ; en ruimte zijn voor horeca, cultuur en kunst. In elke woonzorglocatie komt dit op een unieke wijze tot stand. Zo is Residentie Maaslandburcht uniek in de directe nabijheid van het hotel en restaurant De Roosterhoeve gelegen en worden bovengenoemde aspecten en sociale cohesie ten dele in gezamenlijkheid uitgevoerd. Op die manier willen wij op elke plek een optimaal gebruik van het gebouw realiseren als centrale ontmoetingsplek in het dorp en/of de omgeving en werken wij samen aan activiteiten voor en door de wijk. Door de levendigheid in het gebouw en haar omgeving wordt eenzaamheid bestreden; is er meer ruimte voor zingeving; aandacht voor positieve gezondheid en welzijnsaspecten en dientengevolge op termijn een lagere zorgvraag. Kortom, gezond leven voor meerdere doelgroepen in de samenleving.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op
0475-331133


Kenmerken

Algemeen

Adres:Hoekstraat 45-Zorg
Roosteren
Referentie:AB&P Vaassen Makelaardij
Huurprijs:€ 760/maand
Type:Service Flat
Beschikbaar vanaf:In overleg
Huisdieren toegelaten:Nee
Perceeloppervlakte:2.240 m²
Totale woonoppervlakte:45 m²
Type constructie:Andere
Bouwjaar:1980
Renovatiejaar:2022
Bouwlagen:4
Algemene staat:Direct te aanvaarden
Totale kosten:€ 85/maand

Indeling

Kamers:1
Slaapkamers:Ja
Badkamers:Ja
WC:Ja
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Tuin:Ja

Comfort

Snelweg:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Treinstation:Ja - op 4000 m tot 5000 m
Bushalte:Ja - op 500 m tot 1000 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m

Informatieplicht

Certificaat Nr.:911169192
Energielabel:C
Geldig tot:21-12-2031

Ligging

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu AB&P Vaassen