U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

6097 CA Heel

Omschrijving

Genieten van de rust van een dorp, met de gezelligheid van het centrum op loopafstand! Dat is wat het wonen aan de Europastraat in Heel inhoudt. Hier staat een woning te koop waarin ieder gezin zich direct thuis zal voelen. Een ruime woonkamer met veel lichtinval, 3 slaapkamers, een apart toilet op de bovenverdieping en veel opbergruimte in de tuin: daar zeg je toch geen nee tegen?!

Wonen en koken
Wat een licht in deze woonkamer en keuken! Dit komt door de ruime aanbouw met veel grote ramen en een licht doorlatend dak. Met deze aanbouw is er bovendien een extra ruimte gecreëerd die ingericht kan worden als eetkamer, maar ook perfect dient als speelkamer of kantoor. Doordat het een grote ruimte is, worden zowel de woonkamer als de keuken hierbij betrokken en is het één grote ruimte. Zo heeft iedereen in het gezin een plekje voor zichzelf, maar zijn jullie toch samen.
De keuken is van alle gemakken voorzien, zodat jij de lekkerste gerechten kunt maken. Zo is er een oven waarin je broodjes kunt afbakken voor het ontbijt en een vaatwasser zodat je zelf geen werk meer hebt na het eten.

Slapen en baden
Heb je een gezin met kinderen? Met 3 slaapkamers is er voldoende ruimte voor jullie op de eerste verdieping. Zijn er geen kinderen, dan richt je de extra slaapkamers natuurlijk ideaal in als walk-in closet, studeerkamer of logeerkamer.
De badkamer is voorzien van een ruime douche en een wastafel met opberglades. Op de eerste verdieping is bovendien een extra (apart) toilet.

Buitenleven
Groene vingers heb je niet nodig in de tuin van deze woning. Hier hoef je alleen maar een tafel en stoelen neer te zetten en het genieten kan beginnen! Geniet je juist wel van werken in de tuin, dan is er meer dan genoeg ruimte om hier een tuin van te maken waar je naar hartenlust kunt tuinieren.

Locatie
Op steenworp afstand wonen van alle dagelijkse voorzieningen heeft veel voordelen. Laat de auto op de ruime oprit staan en fiets naar de supermarkt of drogist. In de nabije omgeving vind je de Maasplassen met bijzonder veel wandel- en fietsroutes en recreatiemogelijkheden. Op ca. 5 km afstand bevindt zich de oprit voor de autosnelweg richting Maastricht en Eindhoven. Het centrum van Roermond is op ca. 15 autominuten bereikbaar en de Belgische grens bevindt zich op ca. 10 autominuten.


Aanvaarding:
In overleg.

Bezichtiging:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kadastrale gegevens:
Kadastrale gemeente : Heel en Panheel
Sectie : C
Nummer : 2425
Perceeloppervlak : 314 m²


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu AB&P Vaassen