U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

6042 KH Roermond

Omschrijving

Centraal gelegen midden in het gezellige Maasniel bieden wij u deze multifunctionele ruimte te koop aan. De Hoekstraat is het centrale punt van Maasniel met diverse winkels zoals de Welkoop, De Kleine Tovenaar, Regiobank en op korte afstand de Plus.
De ruimte heeft een oppervlakte van ± 255 m² en een inhoud van ± 993 m³ en is voorzien van een alarmsysteem (contract) en airco (2019). De voormalige winkel (voorste gedeelte) heeft een oppervlakte van ± 168 m². Aan de voorzijde zijn er grote ramen waardoor er een goede mogelijkheid is tot etalage. De binnenstad van Roermond en het centraal station is binnen enkele minuten bereikbaar, tevens liggen de uitvalswegen zoals A73 en A2 op korte afstand. Het Retailpark ligt eveneens op korte afstand met winkels zoals onder andere Blokker, Xenos, Inter Sport, Media Markt en Albert Heijn.

Parkeren:
Er zijn in de directe omgeving voldoende gratis parkeerplaatsen.

Opleveringsniveau:
- Grotendeels tegelvloer, deels betonvloer (opslag);
- Systeemplafond met TL bakken;
- Airco;
- Alarmsysteem;
- Brandhaspel.

Bestemmingsplan:
Bestemmingsplan Maasniel. Gemengde doeleinden.

Indeling:

Begane grond:
Aan de voorzijde bevindt zich de ingang van de multifunctionele ruimte. Het achterste gedeelte is bereikbaar middels de multifunctionele ruimte en een aparte ingang aan de zijkant en achterkant. Hier bevindt zich de meterkast, CV installatie (2017) en een muurkast. Portaal met toegang tot toilet met fonteintje, de opslagruimte, kantoorruimte en keuken met aanrechtblok.

Aanvaarding:
In overleg.

Bezichtiging:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu AB&P Vaassen