U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5615 RC Eindhoven

Omschrijving

Aan de rand van Eindhoven bieden wij u dit multifunctioneel kerkgebouw te koop aan. De huidige bestemming is “Maatschappelijk doeleinden”. Het perceeloppervlakte bedraagt ± 917 m². Het totale gebruiksoppervlakte is ± 594 m² en de inhoud bedraagt ± 2.657 m³. Het oorspronkelijk bouwjaar is 1952 en nadien aangebouwd in 1970 en 1992. De kozijnen zijn van hout en deels voorzien van isolerende beglazing. De CV installatie is ca. 4 jaar oud. Het dak betreft een licht hellend dak met lichtkoepel. De buitenmuren bestaan uit baksteen en beton.

Bestemmingsplan:
Het huidige bestemmingsplan is “Maatschappelijke doeleinden”.

Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal, gang voorzien van tegelvloer, garderobe. Toiletgroep met twee aparte toiletten met fonteintjes. Kantoorruimte.

Kerkzaal ( ca. 255 m²) voorzien van schoon metselwanden en grindvloer (2010), voorts een vouwwand t.b.v. afscheiding van vergaderruimte met keuken (totaal ca. 80 m²). De keuken is geheel ingericht en voorzien van een kastenwand en balie.

Portaal met toilet, audiokamer en achteringang. Trap naar de eerste verdieping met vergader- en archiefruimte (ca 44 m²).
Berging.

Eerste verdieping:
Gang. Trap met traplift. Ruime vergader-/verblijfsruimte (ca. 130 m²).

Aanvaarding:
In overleg.

Bezichtiging:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu AB&P Vaassen