Helaas, dit pand is verkocht

5615 RC Eindhoven

Omschrijving

Aan de rand van Eindhoven bieden wij u dit multifunctioneel kerkgebouw te koop aan. De huidige bestemming is “Maatschappelijk doeleinden”. Het perceeloppervlakte bedraagt ± 917 m². Het totale gebruiksoppervlakte is ± 594 m² en de inhoud bedraagt ± 2.657 m³. Het oorspronkelijk bouwjaar is 1952 en nadien aangebouwd in 1970 en 1992. De kozijnen zijn van hout en deels voorzien van isolerende beglazing. De CV installatie is ca. 4 jaar oud. Het dak betreft een licht hellend dak met lichtkoepel. De buitenmuren bestaan uit baksteen en beton.

Bestemmingsplan:
Het huidige bestemmingsplan is “Maatschappelijke doeleinden”.

Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal, gang voorzien van tegelvloer, garderobe. Toiletgroep met twee aparte toiletten met fonteintjes. Kantoorruimte.

Kerkzaal ( ca. 255 m²) voorzien van schoon metselwanden en grindvloer (2010), voorts een vouwwand t.b.v. afscheiding van vergaderruimte met keuken (totaal ca. 80 m²). De keuken is geheel ingericht en voorzien van een kastenwand en balie.

Portaal met toilet, audiokamer en achteringang. Trap naar de eerste verdieping met vergader- en archiefruimte (ca 44 m²).
Berging.

Eerste verdieping:
Gang. Trap met traplift. Ruime vergader-/verblijfsruimte (ca. 130 m²).

Aanvaarding:
In overleg.

Bezichtiging:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu AB&P Vaassen