U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Oosthoven 3 / . , 6042 PA Roermond

Omschrijving

Voor wie in topklasse stijl wilt wonen – met een vrijstaand bedrijf aan huis!

Voor kantorenpark ‘Spickerhoven’ tekende architect Aart Bos in 2010 deze vrijstaande villa in Spaanse stijl. Het resultaat sluit precies aan op de wensen van de opdrachtgever die tijdens zijn buitenlandse zakenreizen in diverse landen inspiratie opdeed. Het resulteerde in een object waarin alle hedendaagse technieken – aan het oog onttrokken – zijn verwerkt.

De villa en bedrijfsruimte liggen op een ruim bemeten perceel van circa 1.515 m² grootte. De woonoppervlakte van de villa bedraagt circa 362 m², de inhoud ongeveer 1.394 m³ en het beschikbare vloeroppervlak van de bedrijfsruimte is circa 746 m². Zij bevinden zich aan een verkeersluwe straat, tegenover een water- en groenvoorziening, en de vrijstaande bedrijfsruimte beschikt bovendien over een separaat toegankelijk gastenverblijf.

De villa is volledig geïsoleerd, heeft vloerverwarming op elke verdieping en onzichtbaar ingebouwde rolluiken, evenals de rolpoorten van de bedrijfsruimte en de uitgebreide tuinverlichting die via een app op de telefoon bedienbaar zijn. De afwerking van vloeren, wanden en plafonds verdient het predikaat ‘subliem’; de allerbeste marmersoorten zijn gepolijst toegepast op de vloeren; de muren zijn in speciale technieken afgewerkt en voor de plafonds zijn eigen stuukontwerpen ontwikkeld. Diezelfde kwaliteitsnorm is overigens onverkort gehanteerd voor de afwerking van de achterliggende bedrijfsruimte.

De verkoop van dit object is inclusief 100 zonnepanelen die een jaarlijks rendement van 45.000 kWh zullen leveren, ruim voldoende voor de elektriciteitsbehoefte van zowel de woning als het bedrijfsmatige deel. De installatie van de panelen is gepland in januari 2021.

Indeling vrijstaande woning:

Begane grond:

Ontvangsthal:
Aan de voorzijde leidt een brede trappartij naar een overkapping op twee zuilen die toegang biedt tot de ontvangsthal. Deze hal heeft een vloer van gepolijst marmer die drempelloos doorloopt in alle woonruimten op de begane grond. Net als de vloeren op de verdieping en in het souterrain is deze voorzien van vloerverwarming. In de hal bevinden zich een garderobe, de meterkast met aansluitingen van de drie nutsvoorzieningen en een betegeld gastentoilet met vrijhangend sanitair (Creavit) met bijpassend designfonteintje en wanden die zijn afgewerkt in stucco antico.

Kamer/kantoorruimte:
Aan de rechterzijde van de hal is toegang tot een kamer met marmeren vloer en een speciaal gestuukt plafond. Zij is ingericht met een op maat vervaardigde U-bank en is als ruimte ideaal geschikt voor bijvoorbeeld kantoor of atelier aan huis.

Living:
Aan de achterzijde van de ontvangsthal leiden twee brede klapdeuren naar de living met open keuken. De living heeft een T-vormige plattegrond waar de marmeren vloer eveneens drempelloos in doorloopt. Sfeerverhogend zijn hier beslist het geornamenteerde, gestuukte plafond en de design-allesbrander die voor aangename sfeerverwarming kan zorgdragen op koelere dagen. De raambekleding oogt als traditionele gordijnen; ze zijn echter in een lameluitvoering met bijpassende functionaliteit. Openslaande tuindeuren leiden aan de achterzijde rechtstreeks naar het verhoogde achterterras.

Via de living en de keuken is het overdekte achterterras bereikbaar. De overkapping wordt gevormd door het balkon van de achterste drie slaapkamers op de verdieping en staat op zes strak vormgegeven Dorische zuilen. De vloer van het achterterras is in passende stijl afgewerkt in grijze graniet.


Open keuken:
De open keuken heeft een ruime eet-/zithoek die zich naast het kookeiland met ingebouwde kastenwand bevindt. De keukeninrichting met hoogglans witte fronten is op maat ontworpen en heeft elektrisch(!) in- en uitschuifbare lades. Tot de inbouwapparatuur behoren een 4-pits inductiekookplaat (Siemens) met separate grillplaat en rvs-wasemkap (Gutman) alsmede een op ooghoogte geplaatste magnetron, oven, koffiemachine en bordenwarmer (Siemens); de geïnstalleerde afwasmachine is van Bosch en in het plafond zijn energiezuinige led-spots verwerkt. Dubbele openslaande deuren bieden eveneens toegang tot het achterterras.

Bijkeuken:
In de naast de keuken gelegen bijkeuken bevindt zich een tweede werkgedeelte met aanrechtblad en boven- en onderkasten. Van hieruit is rechtstreeks toegang tot de aan de rechterzijde gelegen oprit, hetgeen het uitladen van boodschappen aanzienlijk vergemakkelijkt.

Tuin:
Vanaf het verhoogde achterterras leidt een trappartij naar de achtertuin. Deze ‘binnenplaats’ vormt de functionele scheiding tussen het woongedeelte van het bedrijfsmatige deel. De achtertuin heeft toegang tot een fietsenstalling en een vijverpartij met glazen sculptuur zet hier een sfeervol accent. Privacy is in hoge mate gewaarborgd dankzij een hoge coniferenhaag; de inrichting van het overige gedeelte van de tuin kent een variëteit aan bloemen en planten en vruchtdragende fruitbomen.

Eerste verdieping:
Vanuit de ontvangsthal leidt een marmeren trap met twee tussenoverlopen naar een centrale overloop met rondvormig venster op de verdieping. Van hieraf is zicht op de circa twee meter lange, handgemaakte kristallen kroonluchter. Aan de voorzijde bevinden zich aan de linker en rechterzijde twee slaapkamers van ca. 14 m² grootte, in het midden van de overloop is toegang tot slaapkamer drie (13 m²).

Linkerveugel:
De hoofdslaapkamer (ca. 30m²) bevindt zich in de linkervleugel en heeft met dubbele deuren toegang tot het dakterras/balkon (14 m2). De slaapkamer heeft een eigen, aanliggende badkamer. Deze heeft een inrichting met een ligbad (Riho) en een tweepersoons wastafelmeubel met eengreeps-mengkranen. Achter het wastafelmeubel bevindt zich een inloopdouche met regendouchekop en thermostaatkraan (Artema). Een vrijhangend toilet en bidet completeren het geheel.

Rechtervleugel:
In de rechtervleugel bevindt zich de vijfde slaapkamer (ca. 16 m²) en een tweede, gezamenlijke badkamer. Zijn inrichting bestaat uit een tweepersoons, vrijhangend wastafelmeubel met eengreeps-mengkranen waarachter zich aan de linkerzijde een inloopdouche met thermostaatkraan bevindt. Aan de rechterzijde is toegang tot een toiletruimte met vrijhangend sanitair en bidet en zijn (in nis-opstelling) tevens de witgoedaansluitingen ondergebracht.

Tweede verdieping:
Op de overloop is via een vlizotrap toegang tot de bergzolder. Hier bevinden zich de techniek van de mechanische ventilatie, de boiler voor warmwater en de HR-combiketel (Nefit CV 5, november 2020).

Souterrain:
Een marmeren wenteltrap leidt vanuit de ontvangsthal naar de kelderverdieping waar alle vertrekken eveneens zijn afgewerkt met travertinvloeren en beschikken over vloerverwarming. De centrale ruimte biedt plaats aan een infraroodsauna en heeft bergruimte in een kastenwand. Vanuit deze centrale ruimte is aan de linkerzijde toegang tot een berging, aan de rechterzijde tot een multifunctioneel inzetbare ruimte met daglicht-plafondarmaturen. Alle kelderruimten beschikken bovendien over WiFi.

Indeling vrijstaand bedrijfspand:
Via de centrale binnenplaats (met eigen parkeergelegenheid voor gasten en relaties) is toegang tot het aan de achterzijde gelegen bedrijfsgedeelte. Het kent multifunctionele toepassingen en is thans als representatieve showroom in gebruik. Een gastenverblijf met eigen ingang op de begane grond maakt er tevens onderdeel van uit.

Begane grond:
De begane grond heeft een functionele indeling als bedrijfsruimte/magazijn (ca. 375 m²) en is afgewerkt met een gevlinderd-betonnen vloer en voorzien van energiebesparende led-verlichting (2019). Toegang aan de voorzijde geschiedt door een elektrisch bedienbare sectionaalpoort met afstandsbediening (via een app op mobiele telefoon); aan de achterzijde biedt eenzelfde sectionaalpoort toegang tot een vrij toegankelijke achterom.
Naast magazijnruimte biedt dit begane grondniveau tevens plaats aan een werkplaats met diverse apparatuur, werkbanken (i.o. ter overname) en een separate toiletruimte.

Eerste verdieping:

Ontvangsthal:
Dubbele deuren bieden vanaf het voorterrein toegang tot een ontvangsthal met een marmeren vloer. Van hieruit leidt een marmeren trap met twee tussenoverlopen en wanden in Italiaans stucwerk vervolgens naar een centrale verbindingsruimte. Deze heeft toegang tot een gastentoilet met vrijhangend sanitair en fonteintje en een keukeninrichting in L-opstelling met boven en -onderkasten met een koelkast en afwasmachine (Etna) als inbouwapparatuur. Vanaf deze ontvangstruimte is een fraai zicht op de vide met decoratief plafond dat is voorzien van een handgemaakte kristallen kroonluchter van circa twee meter lengte.

Kantoorruimten:
Dubbele deuren bieden vanaf het voorterrein toegang tot een ontvangsthal met een marmeren vloer. Van hieruit leidt een marmeren trap met twee tussenoverlopen en wanden in Italiaans stucwerk vervolgens naar een centrale verbindingsruimte. Deze heeft toegang tot een gastentoilet met vrijhangend sanitair en fonteintje en een keukeninrichting in L-opstelling met boven en -onderkasten met een koelkast en afwasmachine (Etna) als inbouwapparatuur. Vanaf deze ontvangstruimte is een fraai zicht op de vide met decoratief plafond dat is voorzien van een handgemaakte kristallen kroonluchter van circa twee meter lengte.
Aan de voorzijde bevinden zich aan weerszijden van de ontvangsthal twee kantoorruimten (van circa 37 m² en 38 m²). Hun glaspartijen zijn voorzien van warmtewerend glas en in de plafonds zijn daglichtarmaturen opgenomen. Aan deze voorzijde bevindt zich eveneens een archiefruimte. De derde kantoorruimte (ca. 30 m²) bevindt zich geheel achter in de showroom.
Representatieve showroom:
De representatieve showroom (ca. 265 m²) heeft een vloerafwerking van gepolijst travertin en kent thans een functionele indeling in verschillende thematische ‘kamers’. Zij beschikt over een circa 3,50 meter hoog systeemplafond met ledverlichting en diverse daglichtarmaturen.

Bedrijfskantine:
Via het magazijn is aan de rechterzijde toegang tot de bedrijfskantine die zich op een tussenverdieping bevinden. De kantine heeft een keukenblad met onderkasten en biedt tevens plaats aan de HR-combiketel (Nefit, 2018) en een luchtwarmtepomp (thans afgekoppeld). Op deze tussenverdieping bevindt zich tevens een afgesloten magazijn.

Gastenverblijf:
Aan de linkerzijde van het bedrijfspand bevindt zich een separaat toegankelijk gastenverblijf. Het heeft een entreeportaal dat aansluit op een ontvangsthal met toiletruimte. Van daaruit is toegang tot een multifunctioneel inzetbare ruimte (woon-/slaapkamer/kantoorruimte) met halfopen keuken. Deze laatste heeft een inrichting met boven- en onderkastjes en beschikt over een ingebouwde koelkast.

Aanvaarding:
In overleg.

Bezichtiging:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Bieden vanaf € 1.295.000,-- k.k.


Kenmerken

Algemeen

Adres:Oosthoven 3-.
Roermond
Referentie:AB & P Vaassen
Type:Bedrijfsruimte
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:A-locatie, Bedrijventerrein
Perceeloppervlakte:1.515 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2010
Inhoud:3167 m³
Bouwlagen:4
Overige inpandige ruimte:47 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:70 m²
Algemene staat:Luxe-afwerking
Verhuurbare vloeroppervlakte:746 m²

Indeling

Opslagruimte:Ja
Showroom:Ja
Kantine:Ja
Tuin:530 m²
Tuin breedte:24 m
Tuin diepte:22 m

Bedrijfshal:
Oppervlakte:641 m²

Bedrijfsruimte - kantoorruimte:
Oppervlakte:105 m²
Op verdieping:1
Voorzieningen:Inbouwarmaturen, Te openen ramen

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op minder dan 500 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Aluminium
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel, Vloerverw. geheel - Nefit CV 5
Verwarming bouwjaar:2020
Verwarmd water:CV-Ketel
Isolatie:Volledig geïsoleerd
Rolluiken:Ja
Zonnepanelen:Ja - 100

Kadastrale gegevens

Kad. gemeente:Roermond
Oppervlakte:1.515 m²

Ligging

360°

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu AB&P Vaassen