U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

6101 XK Echt

Omschrijving

MOGELIJKHEID TOT WONEN EN WERKEN! HET BESTEMMINGSPLAN BETREFT NAMELIJK EVENEENS DE MOGELIJKHEID TOT BEDRIJFSWONING!

Soort object:
Zeer goed gelegen op het bedrijventerrein “de Berk” bieden wij u dit multifunctioneel pand te koop en te huur aan. Het betreft een showroom met kantoren, werkplaats en magazijn met een totale oppervlakte van ± 1.135 m². Het pand is gebouwd in 1987.

Het object biedt de mogelijkheid tot wonen en werken. Een gedeelte van het object beschikt over de bestemming bedrijfswoning.

Ligging:
In de gemeente Echt-Susteren ligt bedrijvenpark De Berk. Dit ruim opgezette bedrijvenpark is uitermate centraal gelegen in de groene taille van Midden-Limburg. Duitsland en België worden door de gemeente Echt-Susteren slechts gescheiden door een stukje Nederland van nog geen vijf kilometer breedte. Deze sterke internationale oriëntatie in de Euregio heeft een meerwaarde op talloze economische gebieden tot gevolg. Mede hierdoor - en door de fraaie locaties aan de A2 en de A73 - vormt Bedrijvenpark De Berk een aangewezen locatie voor de vestiging van lokaal, regionaal en bovenregionaal georiënteerde bedrijven.

Door het huidige hoofdwegennet kent de gemeente Echt-Susteren een perfecte ontsluiting. Bedrijvenpark De Berk ligt direct aan de A2/A73 met snelle verbindingen in noordelijke en zuidelijke richting. Daardoor ontstaat een directe autosnelwegverbinding met Noordoost-Nederland, de Duitse grensregio en het achterliggende Ruhrgebied. Over water en spoor is Echt-Susteren eveneens uitstekend bereikbaar door het nabij gelegen Julianakanaal en twee NS-stations.

Zowel Bedrijvenpark De Berk als het naastgelegen Bedrijventerrein De Loop hebben een breed profiel dat is bestemd voor meerdere doelgroepen. De nabijheid van kennisinstellingen, de life-science-industrie en de automotive-industrie - in een straal van 30 kilometer ruimschoots aanwezig maakt dat vestiging in de gemeente Echt-Susteren uitermate interessante mogelijkheden biedt.

Parkeren:
Er zijn eigen parkeerplaatsen aanwezig (ca. 15 stuks).

Metrage gegevens:
Magazijn: ± 570 m² (H: ca 3,5 m)
Opslag in laagbouw: ± 95 m²
Magazijn overkapping: ± 75 m²
Werkplaats: ± 20 m²
Kantoor: ± 180 m² MOMENTEEL VERHUURD
Spreekkamer: ± 40 m² MOMENTEEL VERHUURD
Showroom: ± 155 m² MOMENTEEL VERHUURD
Totaal ± 1.135 m²

Opleveringsniveau kantoren:
- Systeemplafonds met TL bakken;
- Vloerbedekking;
- Glasvezel;
- Airco.

Opleveringsniveau showroom:
- Systeemplafonds met TL bakken;
- Tegelvloer.

Opleveringsniveau magazijn:
- Damwandprofielplaten;
- Heather;
- Betonvloer;
- Overkapping.

Bestemmingsplan:
Bedrijventerrein + bedrijfswoning.

Indeling Showroomgedeelte:

Begane grond:
Entree/ontvangstruimte. Showroom met tegelvloer. Spreekkamer met schuifpui naar de binnenplaats. Kantoortuin en vergaderruimte voorzien van airco. Betegeld toilet met keuken. CV ruimte. Binnenplaats.

Dit gedeelte is te gebruiken voor bedrijfsdoeleinden of bedrijfswoning.

Indeling Werkplaatsgedeelte:
Entree/portaal. Opslagruimte. Grote bedrijfshal met heater. Werkplaats.

Aanvaarding:
In overleg.

Bezichtiging:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu AB&P Vaassen