U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Ernst Casimirstraat , 6041 CC Roermond
Vraagprijs: € 353.000

Omschrijving

Ernst Casimirstraat, optimaal wonen in de stad

NOG MAAR ENKELE APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR!

Het nieuw gebouwde (koop)stadsappartementencomplex aan de Ernst Casimirstraat in Roermond biedt optimale mogelijkheden voor wonen in de stad. De 22 appartementen zijn bij uitstek geschikt voor starters en zijn van alle gemakken voorzien, waaronder een volledig ingerichte keuken en badkamer. Elk appartement beschikt over een privé berging en een eigen parkeerplaats op een afgesloten binnenterrein.
Ook aan duurzaamheid is gedacht. Dankzij de goede isolatie en de zonnepanelen op het dak zijn de appartementen energiezuinig. Dat spaart niet alleen het milieu, maar scheelt ook enorm in de energiekosten.

Door de moderne, strakke vormgeving hebben deze luxe stadsappartementen de uitstraling die past bij wonen op een van de meest gewilde straten van Roermond..

Ligging:
De 22 appartementen aan de Ernst Casimirstraat liggen op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Roermond, vlak bij het Wilhelminaplein en de aangrenzende Singel. Boodschappen doen, shoppen of een terrasje pakken in de historische binnenstad: je doet het allemaal binnen een paar minuten loopafstand. Ook het Designer Outlet Roermond ligt praktisch om de hoek. Met de Maasplassen en Nationaal Park De Meinweg in de buurt, ben je ook zo in de natuur.

Roermond is perfect bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. De snelweg A2 richting Eindhoven, de A73 richting Nijmegen/Maastricht en de N280 richting Duitsland zorgen voor een perfecte verbinding naar hartje Roermond.
Parkeren doe je op een privéparkeerplaats op een binnenterrein van het appartementencomplex. Voor bezoekers is er parkeerruimte aan de voorzijde van het appartementencomplex. Geen auto? Het bus- en treinstation liggen om de hoek. Ideaal, en dat midden in de binnenstad!

Complex:
De 22 appartementen zijn verdeeld over de begane grond en 3 verdiepingen en variëren in grootte van 60 m² tot 86 m². Via de lift of het trappenhuis zijn de appartementen op de eerste, tweede en derde verdieping gemakkelijk bereikbaar. Het paradepaardje van het appartementencomplex is het hoekappartement op de derde verdieping dat met zijn 86 m² extra veel woonruimte biedt.

Zowel binnen als buiten voldoet het appartementencomplex aan alle hedendaags wooncomfort. Op een mooi ingericht binnenterrein aan de achterzijde van het appartementencomplex bevinden zich de parkeerplaatsen. Bezoekers kunnen hun auto kwijt op de parkeerruimte aan de voorzijde van het appartementencomplex. Ook bevindt zich op de begane grond voor iedere bewoner een fraaie vurenhouten privéberging. Aan ruimte geen gebrek!

Appartementen:
De 22 stadsappartementen zijn van alle gemakken voorzien. Elk appartement beschikt over een ruimte woonkamer, twee slaapkamers, een aparte berging voor de wasmachine en wasdroger en een volledig ingerichte open keuken en badkamer met douche en toilet. Een klein balkon met schuifdeur biedt de mogelijkheid om buiten te zitten. De 5 appartementen op de begane grond hebben de luxe van een eigen terras waar je tot laat van de zon kunt genieten.

De open keuken van elk appartement is standaard uitgerust met hoogwaardige keukenapparatuur, waaronder een inductiekookplaat, een recirculatie schouwkap en een volledig geïntegreerde koelkast en vaatwasser. Het werkblad met de geïntegreerde roestvrijstalen spoelbak is uitgevoerd met een kunststof toplaag. Strak en eigentijds. Voor keukengenot op niveau.

Elk appartement beschikt over een badkamer met hoogwaardig tegelwerk. De douche, de wastafel en het toilet zijn standaard voorzien van topkwaliteit sanitair, waaronder van Villeroy & Boch, Hansgrohe en Geberit. Een elektrische designradiator van het merk Vasco maakt het luxe plaatje compleet.

De appartementen kunnen geheel naar eigen smaak worden ingericht. Het is ook mogelijk om een totaalpakket voor afwerking en inrichting af te nemen bij HDM Wonen in Peer. Dit pakket kan meegenomen worden in de financiering. Zo bieden de appartementen alles voor eigentijds wonen en leven in Roermond.

De 22 stadsappartementen zijn nagenoeg energieneutraal. Dit betekent dat elk appartement praktisch evenveel energie oplevert als het verbruikt. Dit is onder meer te danken aan de zonnepanelen op het dak; deze zetten zonlicht om in elektriciteit. Bovendien is bij de gevelkozijnen, ramen en deuren in het gehele appartementencomplex isolerend HR++ isolatieglas toegepast en is de buitengevel van het gebouw voorzien van een isolatiesysteem. Een warmtepomp zorgt voor de duurzame verwarming van elk appartement.
Kortom: de woningen zijn gasloos en 'all-electric'. De combinatie van deze maatregelen zorgt voor een aanzienlijke enegriebesparing. Dat spaart niet alleen het milieu, maar scheelt ook enorm in de energiekosten.
En dat maakt deze appartementen ideaal voor duurzaam en energiezuinig wonen, midden in de stad!

Heeft u belangstelling in een van de appartementen in nieuwbouwproject “Ernst Casimirstraat” neem dan contact op met onze makelaar en schrijf u in!


Kenmerken

Algemeen

Adres:Ernst Casimirstraat
Roermond
Referentie:AB&P Vaassen Makelaardij
Vraagprijs:€ 353.000
Type:

Ligging

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu AB&P Vaassen