U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

6042 EZ Roermond

Omschrijving

Gelegen op een unieke zichtlocatie op het bedrijventerrein “Broekhin” aan de doorgaande weg tussen de woonboulevard en het Retailpark bieden wij u deze kantoorunit met vliesgevel, 2 separate ingangsdeuren, veel natuurlijk lichtinval en anti-inkijk beglazing te huur aan.

Deze kantoorruimte maakt deel uit van een bedrijvencomplex bestaande uit een vrijstaand pand met 2 voormalige autogarages met showrooms. Specifiek gaat het om het middendeel van het pand: Passende kantoorruimtes met (voormalige) directiekamer en toiletten.

Het terrein beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Het pand is gebouwd in 1992 en leent zich uitstekend voor de ZZP'r en ondernemer die kleine(re) kantoorruimtes en multifunctionele ruimte benodigd.

Ligging:
Het bedrijventerrein “Broekhin” te Roermond is gelegen aan de noordoostelijke rand van Roermond. Op dit bedrijventerrein zijn voornamelijk autodealers gevestigd alsook bedrijven uit de sector volumineuze detailhandel (meubels, food, bouwmaterialen, keukens). De doorgaande weg, Broekhin noord en zuid is een belangrijke in- en uitvalsweg naar en van het centrum van Roermond. De bereikbaarheid van het pand is goed t.w. in de driehoek A2 en A73.

Metrage gegevens:
Begane grond: ± 34 m²
Eerste verdieping: ± 35 m²

Bouwaard:
Constructie:
Traditionele bouw, staalconstructie, beton, staal en aluminium vliesgevel.

Gevels:
Vliesgevel met aluminium puien.

Ramen/deuren/kozijnen:
Aluminium puien, deuren en kozijnen met dubbel (anti-inkijk) glas.
2 ingangsdeuren.

Bestemmingsplan:
Het object valt binnen het bestemmingsplan ‘Noordelijke en Oostelijke Stadsrand’ (2013). De Bestemming van het perceel is bedrijventerrein tm categorie 3.2, daarnaast is er ook een specifieke vorm van detailhandel -8 mogelijk op deze locatie, zoals keukens, tuincentrum, bouwmarkt en sanitaire materialen.
Indeling:
Begane grond:
Entree, portaal, trapopgang, toiletruimte en kantoorruimte.

Eerste verdieping:
Trapopgang, toiletruimte en kantoorruimte.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor Statistiek).

Aanvaarding:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden bruto betalingsverplichting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Bezichtiging:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu AB&P Vaassen