U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Plein de Valk / lds , 6101 AD Echt
Huurprijs: € 135 /m² jaar

Omschrijving

De Pannenfabriek, wonen en (ambachtelijk) ondernemen in cultuurhistorisch decor en zal naar verwachting de eerste helft van 2025 haar deuren openen.
In de voormalige dakpannenfabriek ‘De Valk’ in Echt – ooit één van de grootste van Europa – verrijst een nieuw en bruisend centrum op het gebied van ondernemen en foodbeleving. De gerestaureerde fabriekshallen bieden tal van mogelijkheden voor ondernemers voor wie (ambachtelijk) ondernemen de boventoon voert.

De Pannenfabriek wordt dé plek waar alles draait om ambachtelijke bedrijvigheid. Het is een plek waar verrassende foodconcepten tot leven komen. Bij uitstek een locatie waar bezoekers op culinaire ontdekkingsreis kunnen gaan. Om te proeven, te genieten én te beleven. De Pannenfabriek is een uitgelezen kans voor ondernemers die zich onderscheiden met een unieke eet- of drinkervaring en zich willen presenteren aan een groot publiek.

Loods 14
Loods 14 (bouwjaar 1900) betreft het derde en laatste onderdeel van de rijksmonumentale fabriekshallen. De gerestaureerde fabriekshal zal extra decor en beleving geven aan uw onderneming. Dit kunt u onder meer terugzien in de 80 gerestaureerde gietijzeren raamvensters, de prachtige oude industriële Polonceau spanten en het houten dakbeschot. De voormalige kleiloods is voorzien van een nieuwe verdiepingsvloer. Op de begane grond is hiervoor gebruik gemaakt van oude kolommen uit de gesloopte fabriekshallen waardoor een stukje geschiedenis toegevoegd wordt aan de beleving voor de gast. In unit 12 komt een ambachtelijke stadsbrouwerij met proeflokaal en Grand café verdeeld over twee verdiepingen. De brouwerij heeft een brouwcapaciteit van 10 HL.

Het totale oppervlakte van het pand betreft 1.445 m2 verdeeld over 2 verdiepingen.
Mocht u interesse hebben, Informeer dan naar de mogelijkheden.

Unit 12: 988 m2
Brouwerij met proeflokaal, grand café en biertuin. Mocht u interesse hebben,
Informeer dan naar de mogelijkheden.

Unit 13: 173 m2
Prachtige open ruimte, ontsloten aan Plein De Valk. Beschikt over 2 grote glazen puien waarvan 1 entree pui en een eigen aaneengesloten terras. Uitbreiding m2 bespreekbaar.

Unit 14: 265 m2
Op de verdieping zal zich een culinair restaurant met exclusief concept gaan vestigen.

Er zijn twee belangrijke trekpleisters van dit ongeveer 3,5 ha grote restauratieproject. Dat is Jumbo Foodmarkt met een verwacht bezoekersaantal van circa 2.300 per dag. Ook bevindt zich daarnaast de ambachtelijke stadsproeverij met proeflokaal en eetgelegenheid. Bovendien komt er buiten een grote open markthal die de authentieke sfeer ademt van dit rijksmonumentaal industrieel erfgoed. Rondom deze centrale voorzieningen is er volop ruimte voor kleinschalige horecaondernemingen en (foodgerelateerde) detailhandel.

‘The place to be’
De Pannenfabriek ligt centraal in het hart van Midden-Limburg. Letterlijk in Het Smalste Stukje Nederland, met België en Duitsland binnen handbereik. Op een steenworp afstand van het winkelcentrum van Echt en op slechts één minuut rijden van de A2 en A73, met ruim honderdduizend passanten per dag. Slechts 20 km verwijderd van het Designer Outlet Roermond met ruim 8 miljoen bezoekers per jaar. En op nog geen 30 km afstand van het Maasmechelen Outlet Village met jaarlijks zo’n 2,5 miljoen bezoekers.
De komende jaren verrijst bij de afrit Echt langs de A2 een nieuw te bouwen viersterrenhotel en casino. Binnen een straal van 25 km van De Pannenfabriek bevindt zich een doelgroep van meer dan één miljoen bezoekers. Dat maakt
dit bruisende centrum van bedrijvigheid voor ondernemers met buitengewone foodconcepten zonder meer ‘the place to be’.

Gratis parkeren
Voor bezoekers van De Pannenfabriek komen er maar liefst 330 extra ruime, gratis parkeerplaatsen.

De Pannenfabriek is perfect bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. De snelwegen A2 en A73 zorgen voor een perfecte verbinding naar het centrum van Echt.
Het NS-station ligt in de buurt, evenals een carpoolparkeerplaats.
Een betere locatie kun je je als ondernemer niet wensen!


Kenmerken

Algemeen

Adres:Plein de Valk
Echt
Referentie:AB&P Vaassen
Huurprijs:€ 135/m² jaar
Type:Horeca
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Industrieterrein
Perceeloppervlakte:20.000 m²
Bouwjaar:1900
Renovatiejaar:2023
Bouwlagen:2
Algemene staat:Normaal

Comfort

Snelweg:Ja - op minder dan 500 m
Treinstation:Ja - op 500 m tot 1000 m
Bushalte:Ja - op 500 m tot 1000 m
Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Kinderopvang:Ja - op minder dan 500 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
(Stads)centrum:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m

Kadastrale gegevens

Kad. gemeente:Echt

Ligging

Downloads

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu AB&P Vaassen