U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

6041 GP Roermond

Omschrijving

Prachtig gelegen nabij het Stationsplein bieden wij u dit fraaie appartement gelegen op de 1e en 2e verdieping te huur aan. Het appartement ligt op enkele loopminuten van het Centraal Station. Het woonoppervlakte is ± 104 m² en de inhoud bedraagt ± 426 m³.

Wonen in Roermond is wonen in een eeuwen oude stad met sfeervolle pleinen, straten en gebouwen. Realistisch aangepakte stadsvernieuwingen, conservering van monumenten en historisch karakter van de stad alsmede de ontsluitingen A73 (noord-zuid as) en A68 (oost-west as) maken van Roermond een snel bereikbare binnenstad met een hoge verblijfskwaliteit. Deze kwaliteit uit zich door de combinatie van een aantrekkelijk koopcentrum, veel cultuur- en sportieve recreatie en aangenaam wonen!

Indeling:

Souterrain:
Provisiekelder.

Begane grond:
Eigen entree met meterkast en mogelijkheid tot het plaatsen van een fiets.

Eerste verdieping:
Overloop met betegeld toilet. Vanuit de overloop bereikt u de royale woonkamer van ± 30 m². Aan de voorzijde bevindt zich een Frans balkon en aan de achterzijde is het dakterras van ± 19 m² bereikbaar. Middels de entree komt u in de aparte keuken met keukenblok met spoelbak. Tevens is vanuit de keuken het dakterras bereikbaar.

Tweede verdieping:
Overloop met muurkast, wasruimte en toegang tot de 3 ruime slaapkamers. 2 Slaapkamers zijn tevens voorzien van muurkasten. Half betegeld moderne badkamer met wastafel, toilet en inloopdouche.

Derde verdieping:
Bereikbaar middels een vlizotrap. Bergzolder.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu AB&P Vaassen