U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Industrieweg 1 , 6114 KP Susteren

Omschrijving

Te huur: Nieuwbouw geïsoleerde opslag-/distributiehal aan de Industrieweg te Susteren

Op deze unieke locatie zijn diverse opslagmogelijkheden te huur met units beschikbaar ter grootte van ca. 2.400 m2 per unit en ruim 8,5 meter vrije hoogte. Snel laden en lossen is mogelijk met dockshelters waardoor de opslaghallen zich uitstekend lenen voor de opslag van palletproducten. Reeds twee hallen zijn verhuurd.

Het bedrijventerrein ‘Dieterderweg’ is gelegen aan de oostelijke zijde van de A2 op ca. 1.500 m afstand en dichtbij de A73. Susteren ligt in regio Midden-Limburg en daarmee direct grenzend aan België en Duitsland.
Door de 3-hoeks-verbinding Duitsland, Nederland en België heeft Susteren een Euregionale ligging. Het is centraal gelegen aan de A73 en A2, nabij knooppunt “Het Vonderen” te Echt-Susteren met tot bijna 92.000 passanten per dag en een zeer goede ontsluiting in zowel richting Eindhoven-Maastricht (A2) alsook richting Venlo-Nijmegen (A73). Het Duitse en Belgische achterland zijn via deze wegenstructuur eveneens goed te bereiken, waardoor o.a. het Duitse Ruhrgebied alsmede het havengebied van Antwerpen binnen korte tijd via de weg bereikbaar zijn. Het transport over water kan via Barge Terminal Born snel verwerkt worden. Voor transporten via de lucht kan men gebruik maken van de nabijgelegen luchthavens Maastricht Aachen Airport, Eindhoven, Brussel en/of Düsseldorf. Industriële- en handelsbedrijven zijn hierdoor regionaal, bovenregionaal en internationaal georiënteerd.

Bedrijventerrein Dieterderweg in Susteren heeft een netto bedrijfsoppervlakte van ongeveer 20 hectaren. Op dit bedrijventerrein zijn een twaalftal bedrijven gevestigd met een totaal personeelsbestand van ca. 200 medewerkers. Het bedrijventerrein ligt langs de Maaseikerweg met weinig openbaar gebied. Op het terrein is een groot container handelsbedrijf en een grote dakpannenfabriek gevestigd. Daarnaast zijn er een autoverkoopbedrijf, enkele metaalbewerkings- en handelsbedrijven gevestigd. Het bedrijventerrein heeft een goede ligging langs de provinciale weg, nabij de dorpskern Dieteren en woonplaats Susteren alwaar de nodige winkelvoorzieningen aanwezig zijn.

Parkeren:
Voldoende eigen parkeergelegenheid aanwezig.

Metrage gegevens:
Ontwikkeling bevindt zich momenteel in bouwvoorbereidingsfase, in de eerste fase wordt een opslaghal van ca. 2.425 m2 BVO gerealiseerd. Daarnaast zijn diverse uitbreidingsmogelijkheden bespreekbaar waarbij o.a. de mogelijkheid bestaat om drie naastgelegen units te realiseren en intern te koppelen. De toegestane bouwhoogte is 15 meter.

Opleveringsniveau:
Onder meer: staalconstructie, betonpanelen, geïsoleerde sandwichpanelen, aluminium kozijnen, monolithisch afgewerkte betonvloer, geïsoleerde sandwichdakplaten, elektrische overheadpoorten, loadingdocks en verhard buitenterrein.

Bestemmingsplan:
Bedrijventerrein “Dieterderweg”.

BTW:
Er is sprake van verhuur met BTW.

Huurperioden:
In overleg.

Opzegtermijn:
12 maanden voor expiratiedatum.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor Statistiek).

Aanvaarding:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van drie maanden bruto betalingsverplichting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Bezichtiging:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.


Kenmerken

Algemeen

Adres:Industrieweg 1
Susteren
Referentie:AB & P Vaassen
Type:Bedrijfsruimte
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Bedrijventerrein, Industrieterrein
Perceeloppervlakte:20.000 m²
Bouwjaar:2022
Algemene staat:Normaal
Verhuurbare vloeroppervlakte:2 400 m²

Indeling


Bedrijfshal:
Oppervlakte:2 400 m²
In units vanaf:2 400 m²

Terrein:
Oppervlakte:20 000 m²
Uitbreidings mogelijkheid:70 %
Vrije hoogte:15 m

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op 500 m tot 1000 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
(Stads)centrum:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m

Ligging

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu AB&P Vaassen