U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Plein de Valk / ong , 6101 AD Echt

Omschrijving

De Pannenfabriek, ambachtelijk ondernemen in cultuurhistorisch decor

In de voormalige dakpannenfabriek ‘De Valk’ in Echt – ooit één van de grootste van Europa – verrijst een nieuw en bruisend centrum op het gebied van foodbeleving. De gerestaureerde fabriekshallen bieden tal van mogelijkheden voor ondernemers voor wie ambachtelijkheid de boventoon voert.
Bovendien komt er een grote open markthal die de authentieke sfeer ademt van dit rijksmonumentaal industrieel erfgoed. Rondom deze centrale voorzieningen is er volop ruimte voor kleinschalige horecaondernemingen en foodgerelateerde detailhandel.

Dé plek voor verrassende foodconcepten
De Pannenfabriek wordt dé plek waar alles draait om goed eten en drinken. Een plek waar verrassende foodconcepten tot leven komen. Bij uitstek een locatie waar bezoekers op culinaire ontdekkingsreis kunnen gaan. Om te proeven, te genieten én te beleven.
De Pannenfabriek is een uitgelezen kans voor ondernemers die zich onderscheiden met een unieke eet- of drinkervaring en zich willen presenteren aan een groot publiek. Deze toekomstige publiekstrekker van Midden-Limburg biedt daarnaast ruimte voor organisaties in de gezondheidszorg en de dienstverlening. Maatschappelijke en culturele voorzieningen die op zoek zijn naar een toplocatie zijn hier ook aan het juiste adres.

‘The place to be’
De Pannenfabriek ligt centraal in het hart van Midden-Limburg. Letterlijk in Het Smalste Stukje Nederland, met België en Duitsland binnen handbereik. Op een steenworp afstand van het winkelcentrum van Echt en op slechts één minuut rijden van de A2 en A73, met ruim honderdduizend passanten per dag. Slechts 20 km verwijderd van het Designer Outlet Roermond met ruim 8 miljoen bezoekers per jaar. En op nog geen 30 km afstand van het Maasmechelen Outlet Village met jaarlijks zo’n 2,5 miljoen bezoekers. De komende jaren verrijst bij de afrit Echt langs de A2 een nieuw te bouwen viersterrenhotel en casino.
Binnen een straal van 25 km van De Pannenfabriek bevindt zich een doelgroep van meer dan één miljoen bezoekers. Dat maakt dit bruisende centrum van bedrijvigheid voor ondernemers met buitengewone foodconcepten zonder meer ‘the place to be’.

Gratis parkeren
Voor bezoekers van De Pannenfabriek komen er maar liefst 330 extra ruime, gratis parkeerplaatsen. De Pannenfabriek is perfect bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. De snelwegen A2 en A73 zorgen voor een perfecte verbinding naar het centrum van Echt. Het NS-station ligt in de buurt, evenals een carpoolparkeerplaats. Een betere locatie kun je je als ondernemer niet wensen!

Metrage
Diverse metrages mogelijk, van ca. 50m2 tot ca. 700m2 BVO.

Huurvoorwaarden
• Aanvaarding in overleg.
• Er is sprake van verhuur met BTW.
• Huurtermijn in overleg
• Opzegtermijn 12 maanden.
• Huurprijsaanpassing jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor Statistiek).
• Zekerheidsstelling middels waarborgsom ter grootte van drie maanden huurtermijn.
• Huurovereenkomst conform huurmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Informatie
Voor nadere informatie en/of een bezichtiging kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de gepresenteerde informatie. Er is uiteraard geprobeerd u een zo correct mogelijk beeld te schetsen van het object.


Bestemmingsplan:
Bedrijventerrein – artikel 7.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor Statistiek).

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.


Kenmerken

Algemeen

Adres:Plein de Valk
Echt
Referentie:AB&P Vaassen
Huurprijs:Op aanvraag
Type:Bedrijfsruimte
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Industrieterrein
Perceeloppervlakte:20.000 m²
Bouwjaar:1900
Renovatiejaar:2018
Algemene staat:Normaal

Indeling


Bedrijfshal:
Oppervlakte:700 m²
In units vanaf:50 m²

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op minder dan 500 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
(Stads)centrum:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m

Kadastrale gegevens

Kad. gemeente:Echt

Ligging

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu AB&P Vaassen