U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Kapellerlaan 146-148
Kapellerlaan 146, 6045 AJ Roermond
verkocht

Omschrijving

Gelegen in de gezellige woonomgeving “Kapel in ’t Zand” bieden wij u deze geheel instapklare 6 appartementen met eigen parkeerplaats of berging te huur aan. De binnenstad van Roermond is gelegen op steenworp afstand.

Wonen in Roermond is wonen in een eeuwen oude stad met sfeervolle pleinen, straten en gebouwen. Realistisch aangepakte stadsvernieuwingen, conservering van monumenten en historisch karakter van de stad alsmede de ontsluitingen A73 (noord-zuid as) en A68 (oost-west as) maken van Roermond een snel bereikbare binnenstad met een hoge verblijfskwaliteit. Deze kwaliteit uit zich door de combinatie van een aantrekkelijk koopcentrum, veel cultuur- en sportieve recreatie en aangenaam wonen!

De appartementen zijn in 2018 geheel gerenoveerd en van alle gemakken en luxe voorzien! Tevens zijn ze geheel voorzien van een mooie vinylvloer en stoffering.

De appartementen worden optioneel gemeubileerd te huur aangeboden (basis inrichting, zoals bedden, bank, kast, salontafel, eettafel met stoelen, keukeninrichting etc.).


Ligging

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu AB&P Vaassen